Με αφορμή την αγωνιστική απραξία του σαββατοκύριακου, καθώς τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο μεταφέρθηκαν για τις 25 Φεβρουαρίου, χθες ο προπονητής του Α.Σ. Ρόδος Σάββας Ορφανίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν.
Σήμερα όμως ο έμπειρος τεχνικός περιμένει με άγριες διαθέσεις τους αθλητές του καθώς έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.
Η πρωινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο γυμναστήριο και θα επικεντρωθεί σε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ στο απογευματινό πρόγραμμα αναμένεται να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, με τα «ελάφια» να βρίσκονται σε αναζήτηση γηπέδου για την σημερινή προπόνηση.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός από τον Εμιλιάνο Ράτζα που έχει τραυματιστεί στο γόνατο και τον Χρήστο Αμανατίδη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Στέφανου Νικήτα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να ακολουθήσει την σημερινή προπόνηση.
Στις σκέψεις του Σάββα Ορφανίδη υπάρχει η διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης μέσα στα επόμενα 24ωρα, γι’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός των «ελαφιών» βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, ο Α.Σ. Ρόδος μπορεί να έχει αποκτήσει τους Γιάννη Στεφανίδη, Αντώνη Πιτταρά, Φράνκο Τορεζάνι και Χρήστο Κασαπάκη, ωστόσο , οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου προτίθενται να ενισχύσουν και άλλο το έμψυχο δυναμικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζουν να εξετάζουν την αγορά, αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες της απόκτησής τους, με τις εξελίξεις να αναμένονται στο προσεχές χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ