Σε σημερινό δημοσίευμα ο κ. Καματερός, βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,  προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη δουλειά των προηγούμενων κυβερνήσεων. Και το κάνει με άκομψο τρόπο!

Επί Νέας Δημοκρατίας, οι εμπλεκόμενοι φορείς οραματίστηκαν, σχεδίασαν, αποφάσισαν και δρομολόγησαν την ίδρυση και λειτουργία του Γενικού Λυκείου Ζηπαρίου.

Eπί ΠΑ.Σ.Ο.Κ. βγήκε το αντίστοιχο Φ.Ε.Κ. ίδρυσης και λειτουργίας των Λυκειακών Τάξεων και  ξεκίνησε η λειτουργία τους.  Και αφού λειτούργησαν για μερικά χρόνια, όπως απαιτεί η νομοθεσία, ήρθε η ώρα να ιδρυθεί και επίσημα το νέο Λύκειο, αφού προηγουμένως βρεθεί ο κατάλληλος χώρος με ευθύνη του Δήμου.

Και αντί να αναγνωρίσει, όπως οφείλει πολιτικά, το έτοιμο έργο που του παρέδωσαν οι προκάτοχοί του, πανηγυρίζει που κατάφερε μετά από δύο   ολόκληρα χρόνια να βάλει απλά μια υπογραφή σε ένα Φ.Ε.Κ.

Το μόνο πραγματικό έργο που οφείλουμε να σας αναγνωρίσουμε είναι ότι παρατείνατε για δύο ολόκληρα χρόνια την αγωνία των μαθητών, των γονέων, των  εκπαιδευτικών και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Και βέβαια δεν είμαστε όλοι το ίδιο κ. Καματερέ!

 

Γιάννης Κρητικός

Πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ