Την Ρόδο επέλεξε γι’ ακόμη μια χρονιά για ολιγοήμερες διακοπές ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του κ. Ευγενία Μανωλίδου, θα αφιχθούν σήμερα το μεσημέρι στο νησί και θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Νότιας Ρόδου. Προηγουμένως έκαναν διακοπές στη Λέρο.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την σύζυγο του βρέθηκαν και πέρσι, την ίδια εποχή, στη Ρόδο και διαφήμισαν δεόντως το νησί και τις ομορφιές του μέσω του twitter.
Στην Ρόδο βρίσκεται εξάλλου και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Ιξιάς, η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Αννα Καραμανλή.
Σε boutique ξενοδοχείο της Μεσαιωνικής Πόλης βρίσκεται εξάλλου για διακοπές ο γραμματέας ειδικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος κ. Βασίλης Σπανάκης.
Χθες αναχώρησε από τη Ρόδο ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ γι ακόμη λίγες ημέρες θα παραμείνει στη Ρόδο ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και μετέπειτα υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Παπουτσής, εκπρόσωπος τώρα της Ελλάδος στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Οι ανωτέρω κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Νότιας Ρόδου.

 • Marios Kordellas

  Επίσης λόγω προπαγάνδας και κάτι τέτοιων μας πήραν τις πενταήμερες και τις στρατιωτικές υπηρεσίες? Και κονρύουν να μας πάρουν και την ΑΣΤΕ και τηνο Πανεπιστήμιο ΑΙγαίου? Η μήπως τα δίνει η Ρόδος γιατί βαρέθηκε?? ή μήπως οι φοιτητές δεν είανι ευχαριστημένοι??? ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ , και βρήκαν μέρος να τα παίξουμ…. Θα το πληρώσει πολύ άσχημα η Ελλάδα…. Κανένας Ροδίτης δεν είναι διατεθειμένος να είναι ούτε καν στο μέσο όρο της Ελλάδας. Με το αισθανθεί οτι δεν είναι ΕΛΙΤ (τη Ρόδο τη κρατάει η φήμη της στο εξωτερικό ακόμη) τότε ‘η θα αντιδράσουν ή θα φύγουν όλοι… Παρόλα αυτά αν θες έχω γράψει ένα πολύ ωραίο κείμενο στο ΡΟδος ο τόπος μας στο Fb.. Πιστεύω να σε εμνδιαφέρει.. Εκεί προτείνω και πράμματα όχι μόνο γκρίμια.. Καλό απόγευμα!

 • Marios Kordellas

  Γιατί η Σαντορίνη δεν έχει προβλήματα? Απλά δεν φαίνονται στη τουριστική βιτρίνα. Η Ρόδος έχει τις περισσότερες δυνατότητες απο οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και θα έπρεπε και να το προμοτάρουν και να το υποστηρίζουν. Όχι το αντίθετο. Απο Κολοσσό μέχρι Πρασονήσι, η Ρόδος μπορεί να βγάλει όλη τη χώρα απο τη κρίση. Αλλά αυτοί ασχολούνται με κορεσμένα μέρη. η ΣΑντορίνη που λες είναι κορεσμένο μέρος. Το λέει άλλωστε και ο ίδιος ο δήμαρχος τους. Η Ρόδος δεν έχει αξιοποιηθεί ούτε στο 30% απο αυτά που έχει. Και πέρα των προβλημάτων δεν παύει να είναι μια όμορφη ελίτ και να έχει ωραία μέρη και καθαρά όπως η Καλλιθέα ή το Μαντράκι, ή η Λίνδος.. Πως να το πω και που δεν τα έχει όλα καθαρά ή σε καλή κατάσταση πάλι υπερτερεί….

 • Καταλαβαίνω την λογική σου, αλλά διαφωνώ κάθετα. Ένα μέρος δεν ανεβαίνει επίπεδο ανάλογα με τους επισκέπτες του , αλλά με τις υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, η Ρόδος είναι μια πολύ όμορφη μπανανία και δεν αλλάζει αυτό. Κάνε μια βόλτα στην Σαντορίνη και μία στην Ρόδο και μετά να ακούσω την γνώμη σου. Εδώ δεν σεβόμαστε τον τόπο που μας τάιζει …….

 • Marios Kordellas

  Θα συμφωνούσα σε έναν παράλληλο κόσμο οπού δεν θα υπήρχε προπαγάνδα. Αλλά απο το να ακούω πόσους διάσημους και πόσο τόπ μέρος είναι τα 4-5 μέρη που ασχολείται η Ελλάδα θεωρώντας τα υπόλοιπα παρακατιανά που μας κάνουν χάρη, τότε θέλω και εγώ τέτοις ειδήσεις. Όχι οτι με νοιάζει για τα πρόσωπα που λέει αλλά έτισ για να υπάρχει μαι ισορροπία… Αυτοί εκεί στη Ελλάδα θεωρούν τον ευατό τους δηλαδή Κρήτη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική-Μύκονο-Σαντορίνη ως οι Hıgh class και οι υπόλοιποι οφείλουμε μεγάλη χάρη που δεν μας έχουν πουλήσει…. Κάντε ένα τέστ τι γνωρίζανε οι Έλληνες για τη Ρόδο και τη Μύκονο ή τη Κρήτη π.χ. πριν τη προπαγάνδα όλων, και δες τι γνωρίζουν αντίστοιχα τώρα. Δες που ήταν ο εσωτερικός τουρισμός για τη Ρόδο τότε, και δες που είναι τώρα.. Με κάτι τέτοιες χαζοειδήσεις επηρεάζονται όλοι. Εσύ μπορεί να μην ψαρώνεις αλλά οι άλλοι τέτοια ακούνε και επηρεάζονται….

 • d t

  είναι τραγικό να θεωρεί ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος ότι αναβαθμίζεται μόνο και μόνο επειδή πχ ο Παπουτσής έκανε διακοπές στο νησί.

 • Marios Kordellas

  Θα συμφωνούσα σε έναν παράλληλο κόσμο οπού δεν θα υπήρχε προπαγάνδα. Αλλά απο το να ακούω πόσους διάσημους και πόσο τόπ μέρος είναι τα 4-5 μέρη που ασχολείται η Ελλάδα θεωρώντας τα υπόλοιπα παρακατιανά που μας κάνουν χάρη, τότε θέλω και εγώ τέτοις ειδήσεις. Όχι οτι με νοιάζει για τα πρόσωπα που λέει αλλά έτισ για να υπάρχει μαι ισορροπία… Αυτοί εκεί στη Ελλάδα θεωρούν τον ευατό τους δηλαδή Κρήτη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική-Μύκονο-Σαντορίνη ως οι Hıgh class και οι υπόλοιποι οφείλουμε μεγάλη χάρη που δεν μας έχουν πουλήσει….

 • Πολύ κακό που

  ΞΕΧΆΣΑΝ να γράψουν και για όλους τους σταρ του σαρβαιβορ……

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Ενα άγημα να του αποδώσει ……..τιμές !!! Χ@στήκαμε που θα κάνει διακοπές ο κάθε Γεωργιάδης και ο κάθε Καχριμάκης,,,,,!!! Αλλη έννοια δεν είχαμε…….και σταματήστε αυτού του είδους την ΄΄δημοσιογραφία΄΄…

 • Ποιές είναι οι υψηλές παρουσίες;; Ο Άδωνης και η Μανωλίδου;;;
  Πάτε καλά;;;
  Μπείτε στο youtube πληκτρολογήστε τα ονόματα τους και χαζέψτε με τα αποτελέσματα.
  Θυμηθήτε τον Άδωνη να πουλα βιβλία στο τηλεφώς ή τηλεάστυ….και να λέει και να κάνει καραγκιοζιλίκια.
  Όσο για τον μαιντανό δίπλα του, βαριέμαι καν να γράφω. Δημοκρατική δεν μας τα «γράφεις» καλά….

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ