Την Ρόδο επέλεξε γι’ ακόμη μια χρονιά για ολιγοήμερες διακοπές ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του κ. Ευγενία Μανωλίδου, θα αφιχθούν σήμερα το μεσημέρι στο νησί και θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Νότιας Ρόδου. Προηγουμένως έκαναν διακοπές στη Λέρο.
Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με την σύζυγο του βρέθηκαν και πέρσι, την ίδια εποχή, στη Ρόδο και διαφήμισαν δεόντως το νησί και τις ομορφιές του μέσω του twitter.
Στην Ρόδο βρίσκεται εξάλλου και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Ιξιάς, η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Αννα Καραμανλή.
Σε boutique ξενοδοχείο της Μεσαιωνικής Πόλης βρίσκεται εξάλλου για διακοπές ο γραμματέας ειδικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος κ. Βασίλης Σπανάκης.
Χθες αναχώρησε από τη Ρόδο ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ γι ακόμη λίγες ημέρες θα παραμείνει στη Ρόδο ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και μετέπειτα υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Παπουτσής, εκπρόσωπος τώρα της Ελλάδος στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Οι ανωτέρω κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Νότιας Ρόδου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ