Οι Γερμανοί πελάτες μπορούν τώρα να κλείσουν τις καλοκαιρινές διακοπές του 2018 μέσω των tour operators TUI, Thomas Cook και DER Touristik.Παράλληλα ο Alltours αυξάνει τις χωρητικότητές του για Ελλάδα για το Φθινόπωρο του 2017.

Η TUI αυτή την εβδομάδα άρχισε να λαμβάνει κρατήσεις για το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της για τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του επόμενου έτους. Περιλαμβάνει όλα τα ξενοδοχεία και θέρετρα της RIU, της TUI Blue, της Robinson, της TUI Magic Life, και της Sensimar. Περισσότερο από το ήμισυ του χαρτοφυλακίου που προσφέρει βρίσκεται  σε προορισμούς όπως η Ισπανία, η Ελλάδα και η Ιταλία.

Ο Thomas Cook, άρχισε να λαμβάνει κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2018 για 21 προορισμούς κοντινών προορισμών πριν από δύο εβδομάδες, έχει προσθέσει πλέον το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος διακοπών για μακρινά ταξίδια για το επόμενο καλοκαίρι. Συνολικά 17 προορισμοί στην Καραϊβική, την Ασία και τη Νότια Αφρική που προσφέρονται από τον Neckermann Reisen, τον Thomas Cook Signature και την Thomas Cook Signature Finest Selection μπορούν τώρα να κλείσουν από τους τουρίστες

Η DER Touristik δήλωσε ότι έχει ήδη ισχυρές κρατήσεις για το επόμενο καλοκαίρι και υπογράμμισε τις εκπτώσεις που προσφέρει για το early booking, που φθάνουν έως και  40% για διάφορους προορισμούς. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας δέχεται κρατήσεις για 300 ξενοδοχεία σε κοντινούς προορισμούς.

Στο μεταξύ, η Alltours έχει προσθέσει μεγαλύτερη χωρητικότητα για τις φθινοπωρινές διακοπές για την Ισπανία και την Ελλάδα. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας έχει δρομολογήσει 20 πρόσθετες πτήσεις με πλήρη και μερική ναύλωση από το Ντίσελντορφ στη Μαγιόρκα, τη Φουερτεβεντούρα, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω, με συνολικά 2.650 επιπλέον θέσεις. Οι πτήσεις μεταξύ 20 Οκτωβρίου και 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν από την Eurowings και την Germania.

Ο σπεσιαλίστας Tischler Reisen, σε μακρινά ταξίδια, προσφέρει περισσότερα ατομικά ταξίδια, νέους συνδυασμούς προορισμών και περιπέτειας στα τέσσερα φυλλάδια του για το Νοέμβριο του 2017 έως τον Οκτώβριο του 2018. Αυτά είναι κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

.Διαβάστε περισσότερα στο money-tourism.gr

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ