Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2017, συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου που εξελέγησαν στις εκλογές τις 05.02.2017 ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Δημήτρη Χριστοδούλου και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Γενομένης μυστικής ψηφοφορίας,  με βάση το καταστατικό, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου έχει ως εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                      ΓΚΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ – ΕΦ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ                                                     ΓΙΩΤΗ ΝΑΥΣΙΚΑ

& ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΕΦ. ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ OPTIMIST, LASER &                                   ΚΑΡΑΚΙΑΟΥΡΗΣ  ΝΙΚΟΣ

ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ                               ΚΕΜΕΡΙΔΗΣ ΑΘΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

ΕΦ. ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ                                                                        ΠΙΖΗΜΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΦ. ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ                                                                          ΠΑΤΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                          . ΕΦ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ                  ΧΑΤΖΗΦΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

 

 

Το νέο ΔΣ του Ν.Ο. Ρόδου ζητάει την εμπιστοσύνη των μελών του, στο όνομα των οποίων θα γίνουν όλες οι προσπάθειές του και θα αναλωθεί όλη του η ενέργεια ώστε η δράση του να είναι μια ατέλειωτη μάχη με την υπεροχή.

Εισπράξαμε τη προτροπή των μελών μας να προχωρήσουμε με αισιοδοξία, υψηλές προσδοκίες και αποφασιστική δράση στα άμεσα προβλήματα που έχουν προκύψει, ώστε πέρα από την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων που πολλές φορές μας έχουν κάνει υπερήφανους,  να συνεχίσουμε  και ως  φορέας που προσφέρει κοινωνικές υπηρεσίες στα μέλη του και στους πολίτες του νησιού της Ρόδου.

Στόχος του είναι η λειτουργία του   ως ενεργού κοινωνικού ετέρου και η συμβολή του σε δράσεις συνεργατικές και κοινωνικές που σκοπεύουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.

 

Ήρθε η ώρα να ανοιχτούμε στα μέλη μας και στη κοινωνία.

Θα μιλάμε μαζί τους για όλα τα ζητήματα του Ομίλου μας με ειλικρίνεια, με επιχειρήματα που να τους ακουμπούν αλλά και με ήθος, με σιγουριά και με χαμηλούς τόνους  να ζητήσουμε τη βοήθεια όλων.

Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και όχι φοβισμένοι.

Ο εθελοντισμός είναι υπευθυνότητα. Το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα στηρίζεται και στον εθελοντισμό, στην υπεύθυνη στάση του εθελοντή. Κρινόμαστε αλλά και κρίνουμε.

Είμαστε αιρετοί, όλοι εκλεγόμαστε από γενικές συνελεύσεις, όπου σαφέστατα οι πλειοψηφίες επιλέγουν τους ικανότερους.

Είμαστε αισιόδοξοι, επειδή στην κοινωνία η μεγάλη πλειοψηφία είναι υγιής και αυτή η υγεία περνάει και στον χώρο του αθλητισμού. Διότι και πάλι σας διαβεβαιώνουμε ότι ο αθλητισμός και κοινωνία πάνε μαζί.

Ο όμιλος είναι κοινό μας σπίτι και θα συγκατοικήσουμε και θα σας παρακαλέσω να διαθέσετε λίγο από το πολύτιμο χρόνο σας να βοηθήσετε όπου μπορεί ο καθένας σας για τη λειτουργία του Ομίλου μας.

 

Θα είμαστε κοντά στην νεολαία, θα  καταβάλλουμε καθημερινά με εθελοντική εργασία και πιστή εφαρμογή των αρχών μας, κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, να διατηρήσουμε ζωντανό οργανισμό, τον ιστορικό μας όμιλο, που για δεκαετίες προάγει τον αθλητισμό στο νησί μας και παρέχει στους συνδημότες μας, τη νεολαία και τα μικρά παιδιά, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους.

Θα επενδύσουμε   στον αθλητισμό, που είναι το μέλλον της πόλης μας και σε μια πρωτόγνωρης δυσκολίας χρονική περίοδο, όπου η οικονομική κρίση συνεχίζει να πλήττει την ελληνική κοινωνία και φαινόμενα όπως οι δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος, αλλά και άλλα, πιο ανησυχητικά, όπως η εντεινόμενη βία και ο καταιγισμός των προκλήσεων στη νεολαία, μας  αναγκάζει να δράσουμε και να αντιδράσουμε και να μην εγκαταλείψουμε τις ευγενικές αθλητικές μας φιλοδοξίες, δίνοντας υγιή διέξοδο στη νεολαία.

Στόχος μας  να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα.

 

 

Για το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου

 

 

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Χριστοδούλου Δημήτριος                                   Γκίκας Αντώνης

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ