Στην Αθήνα στις 22 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και Ω/17:00΄ στην πλατεία Συντάγματος.

 

    Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και κανείς μας δεν έχει την πολυτέλεια να μένει πλέον αμέτοχος στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Κυβέρνησης και των Σωμάτων Ασφαλείας, ένας πόλεμος επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας, ένας πόλεμος δίχως επιστροφή που πρέπει να μας βρει νικητές.

 

Τα πρώτα δείγματα για το πόσο αυτή η Κυβέρνηση σέβεται τον ένστολο και την οικογένεια του είχαν διαφανεί, από τη διάθεση της να μη συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του ΣτΕ για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών, από την πολύμηνη κοροϊδία της για την εξεύρεση ισοδύναμων ώστε να αποτρέψει τελικά το πάγωμα των μισθολογικών μας ωριμάνσεων και προαγωγών, από το ξεσπίτωμα των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους, με μεταθέσεις δίχως να ερωτηθούν, για την επάνδρωση των 12 περιφερειακών αεροδρομίων, τηρώντας στο έπακρο τις μνημονιακές της δεσμεύσεις και προσφάτως από τον εμπαιγμό των συναδέλφων μας πενταετούς υποχρέωσης και τη δήθεν υπερπροσπάθεια της για την μονιμοποίηση τους.

 

     Η Ένωση μας, σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες Πρωτοβάθμιες Ενώσεις των Αστυνομικών και Λιμενικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, θα συμμετάσχει για ακόμη μία φορά μαζί με τους συναδέλφους μας από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να τους «χαλάσουμε» τα σχέδια και να τους απαγορεύσουμε να καταστρέψουν τις ζωές μας.

 

 

 

 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                                                                 Ο Πρόεδρος

 

Δημητρακόπουλος  Ιωάννης                                                                                        Χατζηκυριάκος Ιωάννης

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ