Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, μια 39χρονη Ουκρανή, οκτώ ημεδαποί ηλικίας από 29 έως 64 ετών και ένας 52χρονος Ρουμάνος, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διενέργεια και συμμέτοχη σε παράνομά τυχερά παίγνια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διεξαγωγής τυχερών παιγνίων, το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρόδου στοχευμένος έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διεξάγονταν παράνομος «τζόγος».
Συγκεκριμένα η 39χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είχε επιτρέψει τη διοργάνωση του τυχερού παιγνίου «TEXAS HOLD’EM», το οποίο διενεργούσε  52χρονος ημεδαπός ως «dealer» και συμμετείχαν σε αυτό οκτώ παίκτες-πελάτες.
Κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 914,5 ευρώ, που κατείχαν και στοιχημάτιζαν οι κατηγορούμενοι, μάρκες, τράπουλα με την οποία διενεργούνταν το παράνομο παίγνιο, κασετίνα που περιείχε διάφορες μάρκες και δύο παιγνιομηχανήματα «Τρίλιζα».
Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν ενώπιον του Αυτοφώρου για τα περαιτέρω.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Μ. Κουτσούκος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ