Αποφασισμένος να διεκδικήσει περισσότερες θέσεις μόνιμου προσωπικού είναι ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκος. Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, στην τελευταία συνάντηση που είχε με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα εγκρίνει την πρόσληψη 41 μονίμων υπαλλήλων στην ΠΝΑΙ, αριθμός ο οποίος όμως απέχει πάρα πολύ από τα 245 άτομα που έχει ζητήσει να προσληφθούν η περιφερειακή αρχή για να καλυφθούν οι ανάγκες των υπηρεσιών της, που ως γνωστό, είναι υποστελεχωμένες.
«Στην τελευταία μας συνάντηση στο τέλος του 2016 είχα τη διασφάλιση της κ. Γεροβασίλη ότι θα εγκριθούν σίγουρα οι προσλήψεις 41 μόνιμων υπαλλήλων στην ΠΝΑΙ. Εμείς, όπως γνωρίζετε, έχουμε ζητήσει 245 άτομα. Εξηγήσαμε στην υπουργό ότι είναι πολύ λίγες οι θέσεις αυτές και ότι οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες. Προσπαθώ και σε συνεργασία με τότε τον υφυπουργό και σήμερα υπουργό Επικρατείας κ. Βερναδάκη, με τον οποίο είχα κάνει την αρχική συνεννόηση, να αυξήσαμε τον αριθμό των 41», δήλωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος.
Ο απολογισμός των πεπραγμένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2016 θα γίνει το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου στη Σύρο στο θέατρο Απόλλων.  Το πρωί της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. «Αν το 2017 είμαστε τόσο παραγωγικοί όσο το 2016 θα είμαστε σαφώς ικανοποιημένοι. Ήταν μία παραγωγική χρονιά το 2016», δήλωσε ο περιφερειάρχης Χ. Χατζημάρκος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ