Με μεγάλη χαρά το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa βραβεύθηκε για ακόμη μία χρονιά από τους επισκέπτες του τουριστικού γραφείου Jet 2 holidays, με το βραβείο «QualityAward 2016», στην κατηγορία «Staff Service», το οποίο αφορά την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών από το σύνολο του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Η βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα της έρευνας ικανοποίησης πελατών που διεξάγει το Jet 2 Holidays, όπου οι υπηρεσίες τουAtrium Platinum αξιολογήθηκαν ως οι καλύτερες μεταξύ των υπολοίπων συνεργατών – Ξενοδοχείων.

 

Το βραβείο παρέδωσε η DestinationManager – Rhodes του Jet 2 holidays, κα.Ruth Jones,  στον Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου, κο.Γεώργιο Ματσίγκο, τον οποίο συνεχάρη για την σημαντική αυτή βράβευση και για το άριστο προσωπικό του Ξενοδοχείου κι ευχόμενη πάντα επιτυχίες.

Το Jet 2 holidays είναι ο τρίτος μεγαλύτεροςTour Operator του Ηνωμένου Βασιλείου. Για το 2018 έχει προγραμματίσει 20% αύξηση στο πρόγραμμα του για την Ρόδο.

Το ΞενοδοχείοAtriumPlatinumανήκειστον όμιλο AtriumHotels,που φέτος βραβεύθηκε από σειρά συνεργατών του όπως Trivago, Booking.com, Hotels.com, Holidaycheck, Tripadvisor Travelers’ Choice και Zoover.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ