Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην διάταξη της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου με την οποία αφέθηκε προχθές ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και λίγες ώρες μετά διέπραξε και νέα αδικήματα.
Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, ο 27χρονος γιατί οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα και επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας είχε αφαιρέσει από ξεκλείδωτο σταθμευμένο αυτοκίνητο αντικείμενα και 5 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο.
Ο κατηγορούμενος, που αφέθηκε ελεύθερος το πρωί της ίδιας ημέρας μετά την απολογία του ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, είχε συλληφθεί το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου 2017, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., γιατί χρησιμοποιούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει την 7η Φεβρουαρίου 2017 από την Ιαλυσό.
Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης την ίδια ημέρα, πριν τη σύλληψη του, διέπραξε δυο απόπειρες κλοπής και δυο κλοπές από σταθμευμένα ανασφάλιστα-ξεκλείδωτα. αυτοκίνητα στην πόλη της Ρόδου.
Ο ίδιος απολογούμενος υποστήριξε ότι είναι εξαρτημένος κι ότι διαπράττει κλοπές για να εξασφαλίσει τα έξοδα διαβίωσης του και της εξάρτησης του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ