Το Σάββατο στις 15:15, ο Διαγόρας Βατίου θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Παστίδας από τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη προέρχεται από την εντός έδρας επιτυχία σε βάρος του Κλεόβουλου με σκορ 3-1, δείχνοντας σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, κάτι που θέλει να το εκμεταλλευτεί προκειμένου να αποσπάσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Παστιδενούς.
Οι Βατενοί στοχεύουν στην κατάκτηση βαθμού ή βαθμών στο παιχνίδι του Σαββάτου, προκειμένου να κάνουν ακόμα ένα βήμα, στην προσπάθεια τους για την εξασφάλιση της παραμονής τους.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού οι Παστιδενοί διαθέτουν καλή ομάδα, ωστόσο, είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν από την αναμέτρηση.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Καμπούρη θα ολοκληρωθεί σήμερα, καθώς χθες ο έμπειρος τεχνικός τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε τελειώματα φάσεων, σε στημένες μπάλες, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Γιάννης Καμπούρης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιώργου Θεοδώρου και Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη που βρίσκονται εκτός Ρόδου για προσωπικές τους υποθέσεις.
Από την άλλη, στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού θα είναι οι Βασίλης Ζερβός και Σωτήρης Αδάμου, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο Γιάννης Καμπούρης να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ