Έτοιμη να ενισχύσει κι άλλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν πλησιάσει τον Γιώργο Καλλιώρα που ανήκει στον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Οι Καλυθενοί έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με νεαρό κεντρικό αμυντικό, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη των «τοξοβόλων» , με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Όπως όλα δείχνουν άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις στην μετεγγραφή του Γιώργου Καλλιώρα, προκειμένου ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης να έχει ακόμα μία αξιόπιστη λύση στην οπισθοφυλακή του ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Καλυθενοί να κινηθούν και για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.
Επιστρέφει ο Χάσταλης, αμφίβολος ο Χατζηβαλσάμης
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών, καθώς είχαν ρεπό. Σήμερα οι αθλητές θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Διγενή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί υπό τις οδηγίες του Χρυσόστομου Χάσταλη, ο οποίος θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από αδιαθεσία που είχε τις προηγούμενες ημέρες, με τον νεαρό τεχνικό να κάθεται κανονικά στοΝ πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου.
Η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει Διγενή θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με ασκήσεις ενεργοποίησης και χαλάρωμα.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φώτη Χατζηβαλσάμη, καθώς ακόμα δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, με την διοίκηση του Απόλλωνα να έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να το έχει στην κατοχή της μέχρι το πρωί του Σαββάτου.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στην διάθεση του Χρυσόστομου Χάσταλη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ