Κατάμεστη από κόσμο ήταν η αίθουσα Απόλλων του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 για την παρουσίαση της δυναμικής της Πάτμου σαν τουριστικός προορισμός.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Περιφεριάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στοϊκος, O K. uτης εταιρείας blue star ferries ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Πρόεδρος απανταχού Πατμίων κ. Εμμανουήλ Ξάνθος, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου ομίλου ιστιοπλοίας ανοιχτής θαλάσσης κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης, ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Μάνος Κόνσολας, ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κ. Γιώργος Αμυράς κα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλοί Πάτμιοι και φίλοι της Πάτμου.

Την παρουσίαση της Εβδομάδας Γαστρονομίας, του Φεστιβάλ Γεύσης και παράδοσης Αιγαίου και της ποδηλατοδρομίας πολιτισμού με τίτλο «ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΑΙΓΑΙΑΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΤΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» έκανε ο Γιώργος Αμυράς αντί της δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας ΠΑΤΜΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και της www.patmostimes.gr που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Αθήνα
Να θυμίσουμς, ότι Γιώργος Αμυράς από την εποχή που ήταν παρουσιαστής της εκπομπής ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ μέχρι και σήμερα που είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου με το ΠΟΤΑΜΙ, στήριζε τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γεύσης και παράδοσης Αιγαίου παρουσιάζοντας το δωρεάν μαζί με τον συμπατριώτη μας Αριστείδη Μιαούλη. Ο Γιώργος Αμυράς ήταν επίσης και η ψυχή των ποδηλατοδρομιών πολιτισμού στο νησί μας.

Την εκδήλωση οργάνωσαν η τουριστική επιτροπή Δήμου Πάτμου, η ένωση ξενοδόχων, το σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων και ο σύλλογος επιτηδευματιών Πάτμου η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

patmostimes.gr

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ