Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Αστέρας Μασάρων, καθώς την Κυριακή επικράτησε της Δόξας Καρδάμαινας με σκορ 1-0 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Μασαρενοί παρέμειναν σε δύσκολη βαθμολογική νίκη, ωστόσο η νίκη τούς τόνωσε ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας, αφού βλέπουν ότι έχουν τις δυνατότητες να παραμείνουν στην κατηγορία.
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή του Αστέρα Γιώργο Ορφανίδη που δήλωσε τα ακόλουθα για την επικράτηση της ομάδας του:
« Είναι πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε απέναντι στην Δόξα Καρδάμαινας, όμως δεν σημαίνει τίποτα γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και βήμα βήμα, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να φτάσουμε στο τέλος στην επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία».
Χθες οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας κρίσιμο παιχνίδι στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΡΑ.
Το πρόγραμμα αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τώρα όσον αφορά στα προβλήματα, ο Χαλίλ Κιλασίν μπορεί να αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Καρδάμαινας, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο, γι’ αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, με τους Μασαρενούς να βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εξέτασης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ