Στο γήπεδο Αφάντου από την τοπική ΑΕΡΑ θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 14:45 ο Άρης Αρχαγγέλου, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με το παιχνίδι να είναι το πρώτο για το 2017 για τους «κιτρινόμαυρους».
Ο προπονητής Γιώργος Σταυριανός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές έχουν τεθεί εκτός πλάνων και ακόμα δύο κρίνονται εξαιρετικά αμφίβολοι.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιώργου Κοντόγιαννου, του ανέτοιμου έπειτα από τον τραυματισμό του Γιάννη Σταμούλη και του Χρήστου Ζαρκαδούλα που ταλαιπωρείται από ίωση.
Αμφίβολοι είναι οι Κώστας Μάλλιος και Μάριος Μπαϊρακτάρης που δεν προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες καθώς έχουν προσβληθεί από ίωση, με την συμμετοχή τους να ξεκαθαρίζει λίγο πριν την σέντρα, με τις πιθανότητες να τεθούν στην διάθεση του Σταυριανού, να είναι λίγες.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, στόχος των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στους Αφαντενούς είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, όπως δήλωσε στην «δσπορ» ο Γιώργος Σταυριανός.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:
«Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στο νέο έτος, μετά από περίπου ένα μήνα που είχε διακοπεί το πρωτάθλημα.
Η ομάδα θεωρώ ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παρά τις απουσίες που έχουμε, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που θα λείπουν.
Είμαστε έτοιμοι να πάμε να κάνουμε την προετοιμασία μας, προκειμένου να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι το ζητούμενο για εμάς».
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Αρχαγγέλου, με ασκήσεις τακτικής και χαλάρωμα για τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ