Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, θα δώσει σήμερα ο Διαγόρας.
Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου θα φιλοξενηθεί στις 18:00 στο «Οικονομίδειο» από τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του, για την εποχή που βρίσκεται η προετοιμασία.
Όπως όλα δείχνουν, ο χρόνος συμμετοχής θα μοιραστεί σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου μετεγγραφικού αποκτήματος του «γηραιού» Ανέστη Παναγιωτίδη.
Σίγουρα δεν θα αγωνιστούν, ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα προφυλαχθεί, όπως και οι Τάσος Κιοσέογλου και Γιάννης Καλημέρης που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, αφού συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έπειτα από τις επεμβάσεις στις οποίες είχαν υποβληθεί.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα θα προπονηθούν κανονικά την προσεχή Δευτέρα στο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης, ενώ την Τρίτη θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ