Και νέα δικογραφία εις βάρος γνωστού ημεδαπού τραγουδιστή, με καριέρα και στην πρωτεύουσα, σχημάτισαν χθες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που προχώρησαν στην σύλληψή του και τον παρέπεμψαν σε δίκη ενώπιον του Αυτοφώρου, για κατοχή πυρομαχικών.
Το αυτόφωρο δικαστήριο τον έκρινε όμως αθώο.
Ο 42χρονος Ροδίτης τραγουδιστής είχε συλληφθεί την 18η Ιουνίου 2017 για παράνομη οπλοφορία, στα Μαριτσά, έξω από την οικία της συζύγου του.
Φέρεται συγκεκριμένα να είχε μεταβεί εκεί και να προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας ενδοοικογενειακών προβλημάτων, που έχουν ανακύψει στη σχέση του ζευγαριού, με αποτέλεσμα να επιληφθεί λιμενικός, ο οποίος τον ακινητοποίησε.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του ΑΤ Ιαλυσού, που βρήκαν στην κατοχή του ένα περίστροφο με 15 φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.
Ο ίδιος εξεταζόμενος δήλωσε ότι επειδή δεχόταν απειλές και είχε πέσει θέμα κλοπής στο παρελθόν κατείχε παράνομα το περίστροφο για την προσωπική του ασφάλεια.
Ο τραγουδιστής, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέως και παραπέμφθηκε σε ρητή δικάσιμο.
Στην πορεία, όπως έγραψε η «δημοκρατική», ασκήθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από την εν διαστάσει σύζυγό του η οποία κατέληξε μετά από συμφωνία των δύο αντίδικων μερών στην έκδοση προσωρινής διαταγής, με την οποία του απαγορεύθηκε, μεταξύ άλλων, να προσβάλλει την προσωπικότητα της με υβριστικές και απειλητικές συμπεριφορές, καθώς και με την πρόκληση σωματικών κακώσεων ή βλάβης της υγείας της.
Η εν διαστάσει σύζυγος του τραγουδιστή, υποστήριξε μεταξύ άλλων, στην αίτηση της, ότι την 15η Ιουνίου 2017 έβγαλε όπλο και πυροβόλησε 3 φορές μέσα στο σπίτι ισχυριζόμενη ότι το ίδιο ακριβώς συμβάν επαναλήφθηκε και την επομένη, ήτοι στις 16 Ιουνίου 2017, στο σπίτι της μητέρας της, ενώ απείλησε με όπλο τον αδερφό της, όταν προσπάθησε να τον ηρεμήσει.
Την 18η Ιουνίου 2017, όπως ισχυρίζεται, ζήτησε να δει τον γιο τους. Του είπε ότι το παιδί απουσίαζε από το σπίτι καθώς βρίσκονταν σε φιλικό σπίτι με τη μητέρα της, οπότε θα μπορούσε να το δει την επομένη ημέρα. Αμέσως, άρχισε να φωνάζει και να εξαπολύει απειλές και λίγο αργότερα περιπολικό τον οδήγησε στο τμήμα.
Κι ενώ έτσι είχαν τα πράγματα χθες σχηματίστηκε σε βάρος του 42χρονου και νέα δικογραφία.
Πιο συγκεκριμένα στους αστυνομικούς περιήλθε η πληροφορία ότι ο 42χρονος προέβη στην αγορά και νέου πυροβόλου όπλου από άγνωστο και ότι ο τελευταίος του το είχε στείλει στη Ρόδο μέσω μεταφορικής εταιρείας ιδιοκτησίας 39χρονου κουμπάρου του. Οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διενήργησαν έρευνα στην οικία του 39χρονου αλλά δεν βρήκαν το όπλο.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 42χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού και βρήκαν μια διόπτρα μάρκας Walter και 10 φυσίγγια κρότου της ίδιας εταιρείας.
Ως συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή παρέστη ο δικηγόρος κ. Στέλιος Κιουρτζής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ