Την συνεργασία με την Ωρα Αποφάσεων, την πρωτοβουλία των Αννας Διαμαντοπούλου, Γ. Ραγκούση και Γ. Φλωρίδη αποφάσισε το Ποτάμι, όπως ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα και έπειται από κοινη συνεδρίαση του Πολιτικού του Συμβουλίου και της ΚΟ. Κατά τον τρόπο αυτό κλείνει ουσιαστικά η πόρτα προς την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση: «Επεξεργαζόμαστε λύσεις σε συνεργασία με επαΐοντες και ενεργούς πολίτες και δίνουμε μάχες στη Βουλή αλλά και στην περιφέρεια. Επιμένουμε να εκφράζουμε τις δυναμικές μειοψηφίες που αγωνίζονται και εν πολλοίς τα καταφέρνουν και κρατούν τη χώρα όρθια. Στην προσπάθεια αυτή, συναντιόμαστε με άλλες προοδευτικές δυνάμεις, προσωπικότητες και Κινήσεις όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στην πολιτική.

Η πρωτοβουλία της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάνννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη, πολιτικά υπερασπίζεται όλα αυτά που το Ποτάμι συνεχώς θέτει και αυτός είναι ο λόγος που οι εθελοντές μας στήριξαν τις εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, την Πάτρα. Και αυτή τη στήριξη θα συνεχίζουμε να την παρέχουμε, δημιουργώντας μια πολιτική συμμαχία που προσελκύει συνεχώς και νέες δυνάμεις που είχαν αποστασιοποιηθεί από την πολιτική ειδικά στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας»

reporter,gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ