Δύο ποδοσφαιριστές επιπλέον θα έχει στην διάθεση του το τεχνικό δίδυμο των Βασίλη Βασιλώττου και Στέργου Σαρικά, ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων του Πολύστρατου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» των Λαέρμων απέκτησαν τον επιθετικό Σάββα Γεωργαλλή που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Α.Ε. Αδελφοσύνης, ενώ στις τάξεις του συλλόγου επέστρεψε έπειτα από τον δανεισμό του στον Άγιο Ισίδωρο ο αμυντικός Ραφαήλ Μόσχου, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Τάσου Χατζηκαλημέρη.
Οι ποδοσφαιριστές ήδη έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Πολύστρατου, δείχνοντας σε καλή αγωνιστική κατάσταση και υπολογίζονται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Αθλέτικο Αφάντου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο, αφού εκδόθηκαν τα δελτία τους.
Με τις συγκεκριμένες μετεγγραφές οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι το έμψυχο δυναμικό τους είναι πλήρες ενόψει της συνέχειας, ωστόσο, οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο και άλλη μετεγγραφής, εφόσον εντοπιστεί κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή.
Σχετικά με την προετοιμασία το Πολύστρατου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακή με την Αθλέτικο Αφάντου, θα ολοκληρωθεί σήμερα στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, καθώς χθες οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό.
Το πρόγραμμα αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, σε τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Οι Βασίλης Βασιλώττος και Στέργος Σαρικάς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ