Πένθος για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος «έχασε» τον πολυαγαπημένο του πατέρα, του οποίου η κηδεία πρόκειται να γίνει σήμερα. Όπως είναι εύλογο, ο έμπειρος αθλητής πήρε άδεια από τους «θαλασσί» για να βρεθεί δίπλα στην οικογένεια του, στις δύσκολες αυτές στιγμές και θα επιστρέψει λογικά στη Ρόδο από την προσεχή Δευτέρα. Από την πρώτη στιγμή η Κ.Α.Ε. Κολοσσός βρίσκεται δίπλα στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και με ανακοίνωση της, τον συλλυπάται: «Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη της στον αθλητή μας, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, για την απώλεια του πατέρα του. Ολόκληρη η ΚΑΕ είναι στο πλευρό τους και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο τις δύσκολες αυτές ώρες με το λιγότερο δυνατό πόνο».
*Η οικογένεια του Κοροίβου Αμαλιάδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Βασιλόπουλου για την απώλεια του πατέρα του.
*Η «δσπορ» συλλυπάται τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο για την απώλεια του αγαπημένου πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ