Την Κυριακή στις 18:00 ο Διαγόρας θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς θα φιλοξενηθεί από τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο προπονητής του «γηραιού» Ανδρέας Σταύρου αναμένεται να χρησιμοποιήσει και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου Ανέστη Παναγιωτίδη.
Παρότι ο νεαρός επιθετικός είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, αφού ενσωματώθηκε στην προετοιμασία τις τελευταίες ημέρες, ο έμπειρος τεχνικός θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, καθώς θέλει να τον ενσωματώσει στο κλίμα της ομάδας το συντομότερο δυνατό.
Εκτός πλάνων του Ανδρέα Σταύρου στην φιλική αναμέτρηση θα είναι ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού γι’ αυτό και θα προφυλαχθεί, όπως και οι Τάσος Κιοσέογλου και Γιάννης Καλημέρης που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έπειτα από τις επεμβάσεις στις οποίες είχαν υποβληθεί.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και θα χρησιμοποιηθούν.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το απόγευμα στο νεόκτιστο γήπεδο του Α.Σ. Χάλκης, με το βάρος μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, με τους ποδοσφαιριστές του «γηραιού» να προπονούνται και σήμερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ