Τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, τα μέλη των ΔΣ των αθλητικών σωματείων, οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι κριτές, οι γονείς και όλοι οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού της Δωδεκανήσου, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννη Σταματόπουλου.

«Ο κ. Σταματόπουλος υπήρξε ένας αγνός φίλαθλος και υπηρέτησε τον αθλητισμό με ευλάβεια, αξιοπρέπεια και ήθος για πολλές δεκαετίες. Ήταν φίλος και συμπαραστάτης της Δωδεκανήσου την οποία τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν πολύ συχνά και έδινε το «παρών» ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στίβου σε αθλητικές διοργανώσεις της ΕΑΣ.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Στη μνήμη μας θα είναι αλησμόνητος».

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Πάτρα

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13:00 στον ιερό Ναό Παντάνασσας Πατρών.

Ψήφισμα για τον απροσδόκητο χαμό του Α’ Αντιπροέδρου του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκδόθηκε χθες στο οποίο αναφέρεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του εκλεκτού μέλους και Α’ Αντιπροέδρου, Ιωάννη Σταματόπουλου συνήλθε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 στα επί της Λεωφ. Συγγρού 137 γραφεία του και αποφάσισε τα εξής:

 1. Να εκφράσει εκ βαθέων τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.
  2. Να συνοδεύσουν o Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. τον εκλιπόντα στην τελευταία του κατοικία.
  3. Να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της Ομοσπονδίας την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, ημέρα της κηδείας του.
  4. Να κατατεθεί αντί στεφάνου ποσό στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας, για την ενίσχυση των Αθλητών και Αθλητριών
  5. Να καθιερωθεί στη μνήμη του έπαθλο που θα απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο Αθλητή – Αθλήτρια στην κατηγορία Παίδων– Κορασίδων.
  6. Να αναρτηθεί το παρόν στο site της Ομοσπονδίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ