Μπορεί η Ψέριμος στις αρχές Ιανουαρίου να ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τις επισκέψεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και της ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ,αλλά μόλις τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν, η Δημοτική Αρχή την ξέχασε.

Όπως καταγγέλλουν στο kalymnos-news.gr κάτοικοι του ακριτικού νησιού, εδώ και 15 ημέρες ο δημοτικός φωτισμός είναι σβηστός. Μετά τη δύση του ηλίου είναι αδύνατο οι λιγοστοί κάτοικοι να βγουν έξω από το σπίτια τους, αφού το πυκνό σκοτάδι δεν τους επιτρέπει την παραμικρή μετακίνηση.

Επίσης από την περασμένη Τρίτη λόγω της νεροποντής, ο χωμάτινος δρόμος που περνά μπροστά από την εκκλησία  είναι απροσπέλαστος, αφού έχει φύγει η επίστρωση ,έχουν δημιουργηθεί λακκούβες ,ενώ έχουν μεταφερθεί και φερτά υλικά.

Όπως μας είπαν κάτοικοι του νησιού, ενώ για τα παραπάνω προβλήματα έχουν ενημερώσει τους αρμόδιους του Δήμου ,παρά τις υποσχέσεις που έχουν πάρει ότι άμεσα θα επιλυθούν, τελικά τίποτα δεν έχει γίνει, με την Ψέριμο να παραμένει σκοτεινή και τον μοναδικό δρόμο να μην μπορεί να περπατηθεί.

. kalymnos-news.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ