Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Φανών «Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ» σε συνεργασία με τον Α.Σ. Ακουσίλαος και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Φανών καλούν όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13:00 στις Φάνες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση ομάδων από μικρούς και μεγάλους, από φορείς εντός και εκτός Φανών, από τα σχολεία και όλους όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο καρναβάλι, με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους.

Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο καρναβάλι είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων. Θα γίνει βράβευση της καλύτερης ομάδας καρναβαλιστών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Πολιστικός Σύλλογος Φανών «στόχος μας είναι να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε έστω και λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ