Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ι. κατά την τελευταία συνεδρίασή του, μεταξύ των άλλων, συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για τα εξής θέματα:

Α. Γενικές Προκηρύξεις και Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές εισηγήσεις των αρμόδιων Τεχνικών Επιτροπών καθώς και τα σχόλια των σωματείων, ενέκρινε τις Γενικές Προκηρύξεις και το Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2017, οι οποίες θα αποσταλούν και θα αναρτηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Β. Συνάντηση παρουσίασης των Γενικών Προκηρύξεων και του Αγωνιστικού Προγράμματος ΕΟΙ 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΙ οργανώνει ανοικτή συνάντηση παρουσίασης των Γενικών Προκηρύξεων και του Αγωνιστικού Προγράμματος ΕΟΙ έτους 2017 την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων στα Γραφεία της ΕΟΙ στο ΟΚΙΜ. Στην Εκδήλωση καλούνται εκπρόσωποι σωματείων, αθλητές, προπονητές, μέλη και φίλαθλοι.

Γ. Επικύρωση αποφάσεων Επιτροπής Μεταγραφών

Το Δ.Σ. επικύρωσε τις από 9.1.2017 αποφάσεις της Επιτροπής Μεταγραφών και η σχετική κατάσταση με τις Μεταγραφές Αθλητών θ’ αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΟΙ.

Δ. Ετήσια Εκδήλωση ΕΟΙ

Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε την ετήσια εκδήλωση της ΕΟΙ για τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, κατά την διάρκεια της οποία η ΕΟΙ θα βραβεύσει τους αθλητές και τα σωματεία που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε και θα τιμήσει τους χορηγούς της.

Στην εκδήλωση της 10ης Φεβρουαρίου θα τιμηθούν μεταξύ άλλων και οι αρκετοί Ροδίτες αθλητές που διακρίθηκαν στις διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς.

Εξάλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλα τα σωματεία Νοτίου Ελλάδος που επιθυμούν να αναλάβουν την διοργάνωση Α’ και Β’ Διασυλλογικών Αγώνων, ν’ αποστείλουν γραπτώς το σχετικό ενδιαφέρον τους, έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2016. Τα ενδιαφερόμενα σωματεία θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συγκεκριμένο αγώνα/ημερομηνίες, καθώς και εναλλακτικές, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο Αγωνιστικού Προγράμματος. Τα σωματεία που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη διοργάνωση αγώνων καλούνται να συμμετάσχουν με εκπροσώπους τους σε ειδική συνάντηση στα Γραφεία της ΕΟΙ την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13.00.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ