Περισσότερες επιλογές για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας θα έχει ο προπονητής του Κλεάνθη Μιχάλης Τσιβρινής, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Κλεόβουλο.
Οι Γιώργος Φωτεινής και Σάββας Μπαούρης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν το τελευταίο διάστημα και τους στέρησαν την συμμετοχή στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Δόξα Καρδάμαινας ( βρίσκονταν στην αποστολή), πλέον προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, θέτοντας τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του νεαρού τεχνικού.
Επομένως τα προβλήματα στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» είναι δύο, αφού στο απουσιολόγιο του Μιχάλη Τσιβρινή παραμένουν, ο Γιώργος Σκόρπος που έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έπειτα από τον τραυματισμό του, ωστόσο, είναι ανέτοιμος και ο Χαλίς Σιέχ που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία των «ροσονέρι» για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Παραδεισίου, όπου μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, ο Μιχάλης Τσιβρινής έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» η προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να διεξαχθεί στο γήπεδο Φανών, που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, παρόμοιο με του γηπέδου της Λίνδου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να τον συνηθίσουν.
Στα μετεγγραφικά των «ροσονέρι», μετά από την απόκτηση του Βαγγέλη Λερογιάννη, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Μιχάλη Τσιβρινή, συνεχίζει να εξετάζει την αγορά, έτσι ώστε αν εντοπίσει κάποια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή που η μετεγγραφή του θα έχει ορίζοντα και στη νέα σεζόν, να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ