Ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών θα πρέπει να θεωρούνται οι Εμίλ Μπιγκό και Γιώργος Πλαγγέντης, ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ» ο προπονητής Γιώργος Σαββιδάκης είχε εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, ενός μέσου και ενός επιθετικού, προκειμένου να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Οι άνθρωποι του Ηρακλή υλοποίησαν τις εισηγήσεις του νεαρού τεχνικού, «κλείνοντας» τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς το μόνο που έχει απομείνει για να ολοκληρωθούν οι μετεγγραφές είναι να διευθετηθούν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα και στην συνέχεια οι Μαριτσενοί θα κάνουν… «αγώνα δρόμου» για να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να τεθούν στην διάθεση του Σαββιδάκη για το εντός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Φοίβο Κρεμαστής.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία του συλλόγου, συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Παστίδας, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και την Πέμπτη θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, καθώς το παιχνίδι με τους Κρεμαστενούς αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σταύρου Γιαννακόπουλου και Χαράλαμπου Βασιλώττου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής Μαριτσών.
Αναλυτικά:
«Ο Α.Κ.Σ. Ηρακλής Μαριτσών συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας Παπαδημήτρη για τον ξαφνικό χαμό του αξιόλογου φίλαθλου και μέλους του σωματείου μας Παπαδημήτρη Μιχαήλ (κατά τον κόσμο Μιχαλά) , και εκφράζει στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα και δημόσια τα συλλυπητήρια του .
Το Δ.Σ. αποφάσισε να αναβληθεί για την Τετάρτη η προγραμματισμένη προπόνηση και να παρευρεθεί σύσσωμη η ομάδα και το Δ.Σ. στην νεκρώσιμη ακολουθία.
Στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο με αντίπαλο την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγής στην έναρξη του αγώνα.
O πρόεδρος
Παπακωνσταντής Βασίλης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ