Ενισχυμένος με πέντε ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστεί ο Ηρακλής Λάρδου στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν στην απόκτηση των ποδοσφαιριστών, προκειμένου οι υπηρεσιακοί τεχνικοί Μιχάλης Καμμάς και Λουκάς Εγγλέζος να έχουν επιπλέον λύσεις στην διάθεσή τους.
Οι Λαρδιακοι απέκτησαν τους Παναγιώτη Νικηταρά, Χρήστο Καλανδράνη, Παναγιώτη Διακογεωργίου και Τσαμπίκο Ρούφα, ενώ επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Σοφοκλής Ευαγγελόπουλος, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.
Ήδη οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για να εκδοθούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο την Δόξα Ψίνθου.
Τώρα όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε επαφή με διάφορους τεχνικούς, προκειμένου να καθίσουν στον πάγκο του συλλόγου.
Ωστόσο, εξελίξεις στο θέμα θα πρέπει να περιμένουμε μέσα στην προσεχή εβδομάδα, καθώς στο παιχνίδι με την Δόξα ο Ηρακλής θα πορευτεί με τους Μιχάλη Καμμά και Λουκά Εγγλέζο.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στην προετοιμασία για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής, θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ