Διπλή μετεγγραφική κίνηση για την ομάδα του Φοίβου, καθώς ολοκλήρωσε την απόκτηση των Μιχάλη Μοσχού και Γιώργου Γιαννακόπουλου.
Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολουθούσαν τις προπονήσεις των Κρεμαστενών το τελευταίο χρονικό διάστημα και αμέσως μόλις αποδεσμεύτηκαν από τις ομάδες του ΓΑΣ Ιάλυσος και του Ηρακλή Μαριτσών που αγωνίζονταν στο πρώτο μισό της σεζόν, διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει και πλέον είναι και επίσημα ποδοσφαιριστές του συλλόγου, όπως γνωστοποίησε ο Φοίβος με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Μιχάλη Μόσχου και Γιώργου Γιαννακόπουλου. Οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν και επίσημα στο δυναμικό της ομάδας μας και τους ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.
Εκ του Δ.Σ. του Φοίβου Κρεμαστής».
Οι Κρεμαστενοί ενισχύθηκαν σημαντικά στην μεσοεπιθετική τους γραμμή και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα.
Στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο Πρόδρομος- Γιάννης Μουστάκας που αγωνίζεται στον ΓΑΣ Ιάλυσος, ενώ εξετάζουν την αγορά και για άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, με τις εξελίξεις να αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ