Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η εκδίκαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, της υπόθεσης με κατηγορούμενο για κατάχρηση σε ασέλγεια, με θύμα μια ανήλικη, παράνομη βία και παράνομη παρακράτηση, έναν 34χρονο κάτοικο Χάλκης.
Στον 34χρονο είχαν επιβληθεί τον Ιούνιο του 2011 μετά την απολογία του, οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της απαγόρευσης διαμονής του στη Χάλκη, της απαγόρευσης παραμονής στο ίδιο χώρο με ανεπιτήρητα ανήλικα παιδιά, της απαγόρευσης επικοινωνίας του με μια 10χρονη, που τον κατήγγειλε και τους οικείους της και της εμφάνισής του την πρώτη μέρα κάθε μήνα στον νέο τόπο κατοικίας του.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω μετά από αίτημα του κατηγορούμενου ήρε μερικώς τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί και του επιτρέπει να διαμένει πλέον στη Χάλκη.
Ο κατηγορούμενος, όπως έγραψε η «δημοκρατική», συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Σ. Χάλκης και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ιαλυσού, την 15η Ιουνίου 2011.
Ο 34χρονος φέρεται από κατάθεση που έδωσαν ενώπιον των αστυνομικών η ανήλικη και ο πατέρας της αλλά και από ανάλογες διηγήσεις της παιδίσκης σε κοινωνική λειτουργό και ιατροδικαστή, που την εξέτασε, να της έδεσε τα χέρια στην πλάτη με καλώδιο, να της έκλεισε τα μάτια με μια φανέλα και να ασέλγησε σε βάρος της.
Ως συνήγοροι υπεράσπισής του παρίστανται οι δικηγόροι κ.κ. Γ. Κυπραίος και Γ. Λαμπαδάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ