Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 20χρονος αθίγγανος κατηγορούμενος για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα κατ’ επάγγελμα, κατ’ συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.
Την 7η Φεβρουαρίου 2017 και περί ώρα 10:00 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετέβησαν σε ισόγεια κατοικία επί της οδού Φώτη Φωταρά αρ. όπου προηγουμένως άγνωστο άτομο είχε εισέλθει από ανασφάλιστη πόρτα και αφαίρεσε από τον χώρο του σαλονιού ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των τριών ευρώ.
Ο κατηγορούμενος είχε  ακινητοποιηθεί από τον γιο της ηλικιωμένης.
Στην κατοχή του βρέθηκαν μια νάιλον συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους 1,7 γραμμαρίων, ένας πτυσσόμενος σουγιάς κι ένα κατσαβίδι.
Από την έρευνα μας προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος την ίδια μέρα, επιχείρησε να εισέλθει σε άλλη οικία πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και αποχώρησε.
Απολογούμενος αποδέχθηκε το σύνολο των σε βάρος του κατηγοριών.
Ως συνήγορος υπεράσπισης του παρέστη ο δικηγόρος κ. Ι. Κοκκινογένης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ