Στην ερώτηση, αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, η απάντηση είναι, ναι! Ενας νεαρός ταξιδιώτης που βρήκε το πορτοφόλι συμπολίτη μας στον σιδηροδρομικό σταθμό «Λαρίσης» στην Αθήνα, ξεκίνησε έναν αγώνα δρόμου μέσω του διαδικτύου μέχρι να τον εντοπίσει και να του το παραδώσει ακέραιο!
Ο νεαρός Βασίλης, ξεκίνησε προσπάθειες εντοπισμού του ιδιοκτήτη μέσω του διαδικτύου, προκειμένου να καταφέρει να τον εντοπίσει δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία τόσο του ίδιου όσο και του κατόχου τα οποία βρήκε μέσα στο πορτοφόλι και σύμφωνα με αυτά, ήταν κάτοικος Ρόδου.
Μετά την ανάρτησή του σε ομάδα τοπικού ενδιαφέροντος του facebook, τον εντόπισε ο αδελφός του ιδιοκτήτη και κατάφεραν να έρθουν σε επαφή προκειμένου να παραδοθεί το πορτοφόλι άθικτο στον κάτοχό του.
Στον καιρό της οικονομικής κρίσης πάντως, είναι σπάνιο φαινόμενο να βρίσκει κάποιος πορτοφόλι, που περιέχει χρήματα και να ξεκινήσει προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη για να του το παραδώσει. Το σύνηθες είναι, να «τσεπώνει» τα χρήματα και να πετάει το πορτοφόλι, βάζοντας σε περιπέτειες τον άτυχο ιδιοκτήτη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νεαρός, δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για την ενέργειά του αυτή από χρήστες του διαδικτύου, που διάβασαν την ανάρτησή του και έψαχναν κι αυτοί με την σειρά τους τον ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε και τελικά, τέλος καλό όλα καλά για τον συμπολίτη μας, που στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού θα μπορούσε να είχε βρει το πορτοφόλι του ένας από τους χιλιάδες άλλους επιβάτες του σιδηροδρομικού σταθμού και απλώς να πάρει τα χρήματα και να το πετάξει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ