Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, γνωστοποίησε τις αποφάσεις που πήρε κατά την συνεδρίαση που έγινε στις 19 Δεκεμβρίου.
Η σημαντικότερη απόφαση αφορά στην διεξαγωγή της ετήσιας γενικής συνέλευση για τις 30 Ιανουαρίου στις 19:00 στα γραφεία του Συνδέσμου.
Από εκεί και πέρα αποφασίστηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας να γίνει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, όπως και να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Άρη Αρχαγγέλου και την ομάδα των διαιτητών, στην μνήμη του Βασίλη Ταράλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στις 19/12/2016 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Δωδεκανήσου και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου να πραγματοποιηθεί στις 30/1/2017 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συνδέσμου.
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου να πραγματοποιηθεί στις 14/1/2017 και ώρα 20:30 στο εστιατόριο ΄΄ΜΙΜΑΚΟΣ΄΄. Κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας, θα τιμηθούν ο χορηγός του Συνδέσμου μας κ. Βασίλης Κασάπης καθώς και ο χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Λουλούδης (FOOD MARKET).
Να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Αρχαγγέλου εις μνήμη του Βασίλη Ταράλη φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη Αρχαγγέλου και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συνδέσμου. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Κολυμπίων.
Να ενισχυθεί οικονομικά για λόγους υγείας ο ποδοσφαιριστής της Δήμητρας Δαματριάς Βαγγέλης Πηδιάκης, με το ποσό των 150 ευρώ.
Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, με βάση την από 05-19/12/2016 απόφαση του Δ.Σ. σύμφωνα με τα άρθρα 15, 16 και 17 του καταστατικού μας.
Καλούμε
Όλα τα μέλη μας στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας (Ζαχ. Παπαζαχαρίου 4), την Δευτέρα 30/1/2017 και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης:
Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.
Ονομασία τακτικών μελών των μέχρι τώρα δόκιμων.
Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2016.
Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Προτάσεις – Διάφορα.
Η Τακτική Γενική Συνέλευση θεωρείται σε απαρτία όταν παρευρίσκονται περισσότερα από τα μισά ταμειακώς εντάξει μέλη. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα, Τρίτη 31/1/2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς νέα πρόσκληση και θα θεωρηθεί σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.
Για το Δ.Σ..
Ο πρόεδρος: Νικόλαος Χρυσανθής
Ο γενικός γραμματέας: Εμμανουήλ Στέργου»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ