Στις προπονήσεις του ΓΑΣ Ιάλυσος συνεχίζει να συμμετέχει ο Βιάτσεσλαφ Πανφίλοφ ο οποίος δοκιμάζεται από τον τεχνικό των «τοξοβόλων» Μάρκο Στεφανίδη.
Ο Ουκρανός επιθετικός, έχει αφήσει μέχρι στιγμής, καλές εντυπώσεις δείχνοντας καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, ωστόσο το «τεστάρισμά» του θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τις ικανότητές του.
Εφόσον συνεχίσει να δείχνει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και δεν υπάρχουν προβλήματα με τα έγγραφά του, τότε ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα μετεγγραφικά, οι άνθρωποι των «τοξοβόλων» πάντα σε συνεργασία με τον Μάρκο Στεφανίδη, εξετάζουν την αγορά, αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Ηλυσιακό, χωρίς προβλήματα
Την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, μετά από το ρεπό της Κυριακής, πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Η προπόνηση διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με τον Μάρκο Στεφανίδη να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια τακτικής.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεσή του, καθώς και ο Γιώργος Δελαπόρτας ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές όλη την εβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ