Την Κυριακή ξεκινάει στο Βόρειο συγκρότημα το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Προπαίδων με την Αρμόδια Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ να χωρίζει τις 10 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή, σε δύο ομίλους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19/02/2017 ξεκινάει το πρωτάθλημα της κατηγορίας του Προπαιδικού, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο Βόρειο συγκρότημα, στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2005 και 2006.
Η Αρμόδια Επιτροπή συνεδρίασε στις 6/02/2017 και αφού έλαβε τις συμμετοχές των ομάδων , αποφάσισε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε δύο ομίλους το Βόρειο και το Νότιο .
Στο Βόρειο όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Ο. Δικαίου, Νικαγόρας, Δόξα Καρδάμαινας , Αντίμαχος και Αργοναύτες Καλύμνου.
Στο Νότιο όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Ε. Κω, Όμιλος Αθλοπαιδιών 1 , Όμιλος Αθλοπαιδιών 2, Ανταγόρας και Αναγέννηση Ασφενδιού.
Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 2 ημίχρονα των 30 λεπτών και οι ομάδες θα αγωνίζονται με 9 παίκτες στο μισό γήπεδο, για το Νότιο όμιλο οι αγώνες θα γίνονται στο δημοτικό γήπεδο Ζηπαρίου ενώ στο Βόρειο όμιλο κάθε αγωνιστική θα γίνεται στο γήπεδο σε μία από τις συμμετέχουσες ομάδες.
Μετά τη συμπλήρωση των 10 αγωνιστικών , θα γίνει μία κεντρική εκδήλωση , προκειμένου να βραβευτούν τα παιδιά και οι ομάδες τους.
H Αρμόδια Επιτροπή».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ