Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του, εξέδωσε ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά:
«Η Ε.Ε και τα μέλη του Συνδέσμου μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια, όλους όσοι με τον τρόπο τους στήριξαν την εκδήλωση της κοπής της πίτας για το 2017 και βέβαια εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή μας.
Οι χορηγοί:
Βεργωτής Μιχάλης(κατάστημα ρολογιών- οδός Γαλλίας Ρόδος).
Ζαχαροπλαστείο «ΦΛΩΡΑ»( Κρεμαστή δίπλα στο γήπεδο).
Τύρελης Γιώργος(μπουτίκ «VERO» οδός Τάρπον Σπρινγκς Ρόδος).
Πιτσαρία SALVATORE(λεωφόρος Ηρακλειδών Ιαλυσός).
Πιστόλας Γιάννης(Πιτσαρία «ΓΟΝΔΟΛΑ»- οδός Δενδρινού Ρόδος).
Χατζησταμάτης Γιάννης(κατάστημα αθλητικών Αφάντου).
Παπασταμάτης Κλεάνθης( κατάστημα αθλητικών- νέα αγορά Ρόδος).
Επίσης ευχαριστούμε τις πολιτικές και αθλητικές αρχές του τόπου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππο Τριομμάτη, τον αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Σάββα Καλαθενό, τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Μιχάλη Βεργωτή, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου κ. Νίκο Χρυσανθή, τον πρόεδρο της Ε.Π. κ. Χρυσόστομο Ψέλλα τα μέλη του Τ.Ο.Δ αρχιδιαιτητή κ. Κώστα Ζαννετίδη και το μέλος κ. Χαράλαμπο Λάμπρου καθώς και το μέλος του Σ.Δ.Π.Δ Νίκο Διαμαντέα. Τέλος, το φλουρί της πίτας έπεσε στον γιο του κ. Διακοφώτη, τον μικρό Άγγελο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ