Ορίστηκαν από την ΕΠΣΔ οι διαιτητές, οι βοηθοί και οι παρατηρητές διαιτησίας των αναμετρήσεων της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Ο Α.Σ. Ρόδος θα υποδεχθεί στην Κυριακή στις 15:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας την Προοδευτική. Το παιχνίδια θα διευθύνει η Ελένη Αντωνίου, με βοηθούς τους Νίκο Ρούντο και Νίκο Τσαλίκογλου όλοι από τον σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Δημοβασίλης από τον σύνδεσμο Αθηνών.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα φιλοξενηθεί την Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι στο γήπεδο Θήρας από τον τοπικό Πανθηραϊκό στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής.
Την αναμέτρηση θα «σφυρίξει» ο Κοσμάς Ιωαννίδης, με βοηθούς τους Παναγιώτη Χρηστάκο και Γιάννη Μπουμπογιατζόγλου όλοι από τον σύνδεσμο του Πειραιά, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Απόστολος Σουλτάνης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων.
Από εκεί και πέρα, ο Μανώλης Μίαρης του συνδέσμου της Δωδεκανήσου θα διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον Ιωνικό Νικαίας και την Α.Ε. Κηφισιάς. Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Κρετσίμος και Κώστας Φαρμάκης από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Στράτος Παπουτσέλης του συνδέσμου της Λέσβου.
Ο Βασίλης Τσαγγάρης του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην Τριγλία Ραφήνας και τον Εργοτέλη. Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Λάμπρου και βοηθοί του οι Γιάννης Περιβολάρης και Δαυίδ Πριονάς όλοι από τον σύνδεσμο της Εύβοιας.
Αναλυτικά:
Γ’ Εθνική Κατηγορία
4ος όμιλος
19η αγωνιστική
Σάββατο

● Δ.Γ. Ζωνιανών 3:00μ.μ.
Ερμής Ζωνιανών- ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ
Διαιτητές: Κραγασάκης, Τρουλινός, Μαυραντωνάκης
Παρ. διαιτησίας: Γιανναδάκης
Κυριακή
● Δ.Σ. Ρόδου 3:00μ.μ.
Α.Σ. Ρόδος- Προοδευτική
Διαιτητές: Αντωνίου, Ρούντος, Τσαλίκογλου
Παρ. διαιτησίας: Δημοβασίλης
● Δ.Γ. Μοσχάτου 3:00μ.μ.
Εθνικός Πειραιώς- Ηλυσιακός
Διαιτητές: Ψύχουλας, Δελής, Κορακιανίτης
Παρ. διαιτησίας: Κοκοτού
● Γήπεδο Ατσαλένιου 3:00μ.μ.
Ατσαλένιος- Θύελλα Ραφήνας
Διαιτητές: Κοκκινάκης, Φραγκιαδάκης, Λιοδάκης
Παρ. διαιτησίας: Παννακάκης
● Δ.Γ. Ραφήνας 3:00μ.μ.
Τριγλία Ραφήνας- Εργοτέλης
Διαιτητές: Λάμπρου, Περιβολάρης, Πριονάς
Παρ. διαιτησίας: Τσαγγάρης
● Δ.Γ. Νέαπολης 3:00μ.μ.
Ιωνικός Νικαίας- Α.Ε. Κηφισιάς
Διαιτητές: Μίαρης, Κρετσίμος, Φαρμάκης
Παρ. διαιτησίας: Παπουτσέλης
Δευτέρα
● Δ.Γ. Φηρών Θήρας 12:00
Πανθηραϊκός- ΓΑΣ Ιάλυσος
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Χρηστάκος, Μπουμπογιατζόγλου
Παρ. διαιτησίας: Σουλτάνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ