Την απόφασή της να πραγματοποιήσει εκστρατεία «γενικής ανυπακοής», με περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, περιλαμβάνοντας και την Ρόδο, ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
“Έχω πάρει την απόφαση να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να ρίξουμε το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία”, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ανακοίνωσε την απόφασή της να πραγματοποιήσει εκστρατεία «γενικής ανυπακοής», με περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε εκδήλωση στην Αθήνα.
Μιλώντας στην «δ» η εκπρόσωπος της «Πλεύσης Ελευθερίας» στην περιοχή μας κ. Ε. Παναή, έκανε γνωστό ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διεργασίες για την διοργάνωση της ανοικτής ομιλίας με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλαίσιο των περιοδειών που θα πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα.
«Πάρα πολύς κόσμος με ρωτά πότε θα έρθει η κ. Κωνσταντοπούλου στη Ρόδο και γιατί δεν έχει έρθει ακόμα… Με εκπλήσσει ο κόσμος με το ενδιαφέρον που δείχνει. Οσο περισσότερο βαραίνει η κατάσταση του κόσμου τόσο πιο πολύτιμα θα είναι τα δείγματα των πολιτικών που δείχνουν ότι έχουν ακόμα το σθένος να αντισταθούν και να δείξουν μια άλλη προοπτική. Ειδικά την τελευταία διετία έχει καλλιεργηθεί η άποψη ότι πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν γίνεται τίποτα διαφορετικό και πρέπει να παραιτηθούμε. Ο φόβος είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχει επινοηθεί για να παραλύσει την λογική και την αντίσταση του κόσμου. Η πραγματικότητα δείχνει ότι ο κόσμος πρέπει να σηκώσει το κεφάλι του, δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις. Δύο είναι οι επιλογές, ή άνοιξε το λάκκο σου και χώσου μέσα ή στάσου όρθιος και πάλεψε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος», λέει στην «δ» η κ. Ε. Παναή.
Μέσα στους επόμενους δύο μήνες, θα οργανωθεί και θα στελεχωθεί το «κίνημα της ανυπακοής» με σκοπό να πέσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου. Γενική ανυπακοή, σημείωσε, με άρνηση πληρωμής κάθε οφειλής που προορίζεται για το παράνομο χρέος. Κάθε ποσού που ζητείται αχρεωστήτως και χωρίς ανταπόδοση. Φόρων που πάνε στους δανειστές. Ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς εγγυημένη σύνταξη.
Η ημερομηνία της επίσκεψης και ο χώρος της ανοικτής εκδήλωσης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα όπως έκανε γνωστό η κ. Παναή, που θα συναντηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες με την κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ