Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Φοίβος θα αγωνιζόταν στο γήπεδο της Ψίνθου, απέναντι στην τοπική Δόξα.
Η αναμέτρηση δεν θα διεξαχθεί, καθώς οι «βυσσινί» έχουν παραιτηθεί από την συνέχεια της σεζόν και έτσι οι Κρεμαστενοί θα κατακτήσουν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς νίκης, παραμένοντας επικεφαλής της βαθμολογίας.
Βέβαια ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης προβληματίζεται, μήπως και οι ποδοσφαιριστές του χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, αφού για δεύτερο συνεχόμενο σαββατοκύριακο δεν έχουν επίσημη υποχρέωση ( είχε προηγηθεί η διακοπή του πρωταθλήματος έπειτα από απόφαση της ΕΠΣΔ λόγω των εκλογών).
Ο έμπειρος τεχνικός επιθυμεί την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης προς το τέλος της εβδομάδας, γι αυτό και ήδη βρίσκεται σε επαφές με ομάδες, για να προγραμματίσει την φιλική αναμέτρηση, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέχρι την Πέμπτη.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις της εβδομάδας, συνεχίστηκαν χθες και θα είναι καθημερινές μέχρι και το Σάββατο.
Ο Σάββας Ορφανίδης δουλεύει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του, έτσι ώστε ο Φοίβος να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στην συνέχεια.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι από σήμερα αναμένεται να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Νίκος Ορφανίδης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Επομένως στο απουσιολόγιό του βρίσκονται τα ονόματα των Σωκράτη Ορφανίδη και Παντελή Μπιλιά που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από τις επεμβάσεις που υποβλήθηκαν, όπως και του Αλτίν Ταφάνι που αναμένεται να επιστρέψει στο νησί μας, μετά τις 15 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ