Μια «κωλοτούμπα» υπέρ της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με αναρτήσεις στο facebook του τραγουδιστή Βαλάντη Αυγενικού, που είχε δηλώσει δημόσια την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα και μετέπειτα υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, προκάλεσε δυσμενή σχόλια σε βάρος του, από κομματικούς στο νησί.
Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την κριτική για την δήθεν χαλάρωση των capital controls του κ. Κωνσταντίνου Μουστάκα, μετά τις νέες εξαγγελίες της κυβέρνησης, ο Βαλάντης αρχικώς τον έψεξε υποστηρίζοντας ότι ετησίως, με την νέα… «χαλάρωση» δεν θα λαμβάνουν οι καταθέτες 21.600 ευρώ, όπως δήλωσε σε όλους τους τόνους η Νέα Δημοκρατία, αλλά 22.080 ευρώ.
Η συζήτηση γρήγορα εξετράπη με τον Βαλάντη να δηλώνει ότι θα ξεκινήσουν χοροί και πανηγύρια όταν θα τελειώσουν οι εξεταστικές και να αναρτά βίντεο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αδωνι Γεωργιάδη, το οποίο και διακωμωδεί. Το «κερασάκι στον τούρτα» ήρθε με την ακόλουθη ανάρτηση του Βαλάντη:
«Αφού λεηλατήσατε τον τόπο εδώ και 38 χρόνια ρίχνετε ευθύνες σε μία κυβέρνηση που δε τελείωσε τη θητεία της…. απλά μόνο 2.5 χρόνια…..Για τον ΕΦΚΑ γιατί δε μιλάς; Που πήραν ανάσα χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το 900 που πλήρωναν.. ή μήπως εσύ δε το απολαμβάνεις το μέτρο αυτό…..;;;; εκτός εάν είσαι μεγιστάνας και πλήττονται τα συμφέροντά σας….. γιατί μόνο οι έχοντες θα πληρώνουν ΕΦΚΑ… οι μικρομεσαίοι δεν υπερβαίνουν το 200 € το δίμηνο…Όσο για τον ΕΝΦΙΑ να μάθουν λίγο αυτοί που κρατάνε ακίνητα και αρνούνται να τα δώσουν για εκμετάλλευση κρατώντας τη γη της πατρίδας μου και περιμένοντας να τα πουλήσουν για να πλουτίσουν…. Όσο για τα μνημόνια…. αυτά στον αντιπρόεδρό σας, όταν φώναζε θέλουμε και αλλά μνημόνια».
Η απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο της ΤΟ Ρόδου κ. Ηλία Τσέρκη στη σελίδα της ΔΗΜ.Τ.Ο ΡΟΔΟΥ:
«Αν θυμάμαι καλά… Τον Βαλάντη κάποιοι τον προωθούσαν για υποψήφιο βουλευτή κι ο ίδιος δήλωνε μετά από μήνες πως τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου.
Διαβάστε το σχόλια του στην ανάρτηση του συναγωνιστή Konstantinos Moustakas και θαυμάστε!
Τυχοδιώκτες και ευκαιριακοί της πολιτικής ζωής του τόπου μας…».

 • Ποιός ειναι τούτος;;;

 • Malonis Kalimnidis

  Tουλάχιστον δεν είναι Κολλημένος & Απαράδεκτος όπως η παλιά κοπή κομματόσκυλων της δεξιάς και αριστεράς

 • George

  Ολοι κοιταζουν για μια δουλια στο δημοσιο. ΠΟΙΟΣ από ΟΛΟΥΣ αυτους που μας κυβερνουν θα επερνε μισθο 7500 ευρω στον ιδιωτικο τομεα. Ας είναι καλα τα κοροιδα που τους βγαζουν.

 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΟΣ

  Ενώ αν έλεγε αυτά που θα θέλατε να πει θα ήταν άψογος!!!
  Ακόμα θυμάμαι το πρωτοσέλιδό σας που με καμάρι ανακοίνωνε
  πως μεγάλος καλλιτέχνης θα πολιτευτεί με την Ν.Δ. Τελικά ποιος κάνει κολοτούμπες;

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Μάθανε ότι πηδιώμαστε …πλακώσανε και οι γύφτοι !!!!
  Φταίνε και τα κόμματα αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ που δίνουν χώρο σε τέτοιους απίστευτους τύπους που επειδή κρατήσανε ένα μαρκούτσο νομίσανε ότι μπορούν να μας κυβερνήσουν…οι γελοίοι!!!!

 • Aggelos Aggelos

  Όταν πέφτει πεινα κάποιοι επιλεγουν ως λύση το βουλευτιλίκι και τον δημοτικό σύμβουλο, και ο Βαλάντης δεν αντέχει τα μεροκάματα των απλών μουσικών, είναι για μεγάλα τζάκια ο μάγκας !!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ