Στις προπονήσεις του ΓΑΣ Ιάλυσος συμμετέχει από χθες ο Ουκρανός επιθετικός Βιάτσεσλαφ Πανφίλοφ, ο οποίος έφτασε στο νησί μας χθες το πρωί, έπειτα από εισήγηση του προπονητή των «τοξοβόλων» Μάρκου Στεφανίδη.
Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ θα δοκιμαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα από τον έμπειρο τεχνικό και εφόσον πείσει με τις ικανότητες του και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα έγγραφα του, τότε οι άνθρωποι του συλλόγου θα κινήσουν τις διαδικασίες της απόκτησής του.
Ο Βιάτσεσλαφ Πανφίλοφ γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1993 (24 ετών) και έχε ύψος 1.89 μέτρα. Διαθέτη καλή τεχνική κατάρτιση ,ενώ είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι .
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε δοκιμαστεί από την Νίκη Βόλου, ωστόσο, ο σύλλογος δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιριστή του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες της Δυναμό Κιέβου, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Α’ και Β’ Κατηγορίας του Ουκρανικού πρωταθλήματος.
Οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος ελπίζουν να επιβεβαιώσει τις συστάσεις που τον συνοδεύουν, έτσι ώστε να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Από εκεί και πέρα, σήμερα οι «τοξοβόλοι» θα προπονηθούν το πρωί στο «Οικονομίδειο», προκειμένου να έχουν όλη την υπόλοιποι ημέρα στην διάθεσή του για να περάσουν με τις οικογένειές τους την γιορτή των Θεοφανίων.
Το Σάββατο ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα προπονηθεί στις 15:00 στο γήπεδο Αρχίπολης, μαζί με την ομάδα του τοπικού Εθνικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα διεξαχθεί οικογενειακό διπλό προπονητικού χαρακτήρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ