Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. στην Κρήτη ενόψει της σημερινής αναμέτρησης (12:30) στις Αρχάνες με τον Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για το Ηράκλειο οι αθλήτριες Βασιλειάδου, Κουγιού, Πεσυρίδη, Κρητικού και Κατσαρέα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία της Δεστούνη στην 11άδα λόγω του τραυματισμού της στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, ενώ η νεαποκτηθείσα Κατσαρέα δεν είναι ακόμη έτοιμη.
Ο στόχος της ομάδας του νησιού μας είναι μία καλή εμφάνιση απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, που μετράει μόνο νίκες στο ενεργητικό της. Στην αποστολή του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. που θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για το Ηράκλειο- μέσω Αθηνών- θα συμμετέχουν οι εξής αθλήτριες: Δεστούνη, Ταγράπ, Ιακωβίδου, Γιαννίκου, Δράπανου, Αρτίκη, Φιλιππάκου, Καλιγιάννη, Γρηγοριάδη, Παπαμιχαήλ, Χατζηλιαμή, Ταμπακιανού, Ebeja, και σήμερα θα αποφασίσει ο Αλέξανδρος Κολιάδης για τις Διακίδη και Κοτσάνη.
Ο Μιχάλης Ταπουρατζής του συνδέσμου Λασιθίου θα «σφυρίξει» το παιχνίδι Ο.Φ.Η.- Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12:30 στο γήπεδο των Αρχανών και όχι στο «Γεντί Κουλέ». Βοηθοί του θα είναι ο Γιώργος Φραγκιαδάκης και ο Γιώργος Σολυδάκης από τον ίδιο σύνδεσμο. Στο άλλο ματς (Κυριακή 13:00) ο Α.Ο. Χανίων θα φιλοξενήσει την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου, ενώ ρεπό θα έχει η Αγία Παρασκευή.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ(05/02):

Αρχάνες (12:30): Ο.Φ.Η.- Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.
(Ταπουρατζής- Φραγκιαδάκης- Σολυδάκης)
Μουρνιές (13:00): Α.Ο. Χανίων- Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου
(Σαβουιδάκης- Μαϊνώλας- Καραγιαννόπουλος)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ