Το μετεγγραφικό πλάνο της ομάδας του Φοίβου την περίοδο του Ιανουαρίου, περιλαμβάνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, ενός τερματοφύλακα και ενός επιθετικού, προκειμένου οι Κρεμαστενοί να καλύψουν τα κενά των Στέργου Χατζηκοσμά και Σάββα Ματακάκη που αποτελούν παρελθόν.
Οι άνθρωποι του συλλόγου εδώ και ημέρες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά, προκειμένου να εντοπίσουν τους κατάλληλους αθλητές.
Στην αναζήτηση του τερματοφύλακα οι Κρεμαστενοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες, καθώς δεν υπάρχουν και πολλοί διαθέσιμοι γκολκίπερ, ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια που έχουν, έτσι ώστε να καλύψουν το κενό κάτω από την εστία τους.
Στο θέμα του επιθετικού, ο Μιχάλης Μόσχος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον σύλλογο, όμως για να προχωρήσει η μετεγγραφή θα πρέπει να βρεθεί λύση με τον ΓΑΣ Ιάλυσος στον οποίο ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» στην περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί λύση με τους «τοξοβόλους» για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, οι Κρεμαστενοί θα στρέψουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.
Ψάχνει ομάδα για φιλικό το Σάββατο
Τώρα, όσον αφορά στις προπονήσεις, συνεχίστηκαν χθες στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον Μιχάλη Πολιά να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου θα προπονηθούν και σήμερα, την Παρασκευή θα έχουν ρεπό και θα προπονηθούν πάλι το Σάββατο.
Για το Σάββατο ο νεαρός τεχνικός επιθυμεί την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης, γι’ αυτό και οι Κρεμαστενοί βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας.
Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αντίπαλος, τότε θα διεξαχθεί οικογενειακό διπλό στο γήπεδο του συλλόγου.
Στο μέτωπο των τραυματισμών, ο Δημήτρης Χαρτοφύλλης έβγαλε το γύψο και ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ ο Ραφαήλ Θαρρενός υποβλήθηκε σε επέμβαση και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ