Ως επιτυχημένη χαρακτήρισε τη δράση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ το 2016 ο πρόεδρος των εργαζόμενων κ. Νίκος Ρεσβάνης, ο οποίος είπε παράλληλα ότι τόσο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που στήριξε χρηματικά τη λειτουργία της δομής όσο και ο Δήμος Ρόδου, έχουν εκφράσει ικανοποίηση για το έργο που παρήχθη.
Επίσης, ο κ. Ρεσβάνης εξέφρασε την προσδοκία να παραταθεί ο χρόνος της προγραμματικής σύμβασης στους επτά μήνες αυτή τη φορά δεδομένου ότι υπάρχουν ανάγκες τις οποίες μπορεί να καλύψει η συγκεκριμένη δομή με αποτελεσματικό τρόπο.
«Ευχαριστώ την Περιφέρεια που μας εμπιστεύθηκε και συνέβαλε με ένα σημαντικό ποσό στη λειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ το 2016. Θέλω επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Δήμο Ρόδου που διέθεσε μηχανήματα και όλους όσοι μας στήριξαν. Θα συζητήσουμε με τον περιφερειάρχη να επεκτείνουμε την πεντάμηνη διάρκεια λειτουργίας στους επτά μήνες αναλόγως βέβαια και τις οικονομικές δυνατότητες που υπάρχουν.
Η προγραμματική πήγε καλά. Φέραμε εις πέρας το έργο μας και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Ευελπιστούμε το 2017 να μην υπάρχουν τα περσινά προβλήματα και να ξεκινήσουμε, εάν είναι δυνατό από  το Μάιο, να συμβάλουμε πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου στην προετοιμασία», είπε ο κ. Ρεσβάνης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.
Τέλος, ο πρόεδρος των εργαζόμενων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ είπε ότι σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, ώστε η δομή να πάρει την απαιτούμενη πιστοποίηση για να εκτελεί και καθήκοντα πολιτικής προστασίας.
«Έχουν δρομολογηθεί τα σεμινάρια με την πυρόσβεση και στην επόμενη προγραμματική θα περιλαμβάνεται και η πολιτική προστασία.  Πιστεύω ότι υπάρχουν ανάγκες και εμείς είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί», δήλωσε ο κ. Ρεσβάνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ