Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ της «δσπορ», που αποκάλυψε ότι η ομάδα του Αστέρα Παστίδας βρισκόταν μία ανάσα από την απόκτηση ενός μέσου που αγωνιζόταν σε ομάδα της Α’ Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Κώστα Πάττα, ολοκλήρωσε την μετεγγραφή του νεαρού μέσου Δημήτρη Μπάρδη που στο πρώτο μισό της σεζόν φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Λάρδου.
Ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει προφορικά με τους Παστιδενούς εδώ και ημέρες και χθες το πρωί διευθετήθηκαν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, με τον Μπάρδη να υπογράφει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αστέρα.
Ήδη οι «κυανόλευκοι» έχουν στείλει τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση του δελτίου του, ευελπιστώντας να το έχουν στα χέρια τους μέσα στα επόμενα 24ωρα έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στην διάθεση του Κώστα Πάττα για το κυριακάτικο εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Αντίμαχο.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα συνεχιστεί σήμερα στο γήπεδο Παστίδας με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την χρήση μπάλας.
Το μοναδικό πρόβλημα στον Αστέρα ακούει στο όνομα του Δημήτρη Πίσκαπα που αντιμετωπίζει τραυματισμό στο γόνατο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ