Την τρίτη του μετεγγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε ο Αστέρας Μασάρων. Το συγκρότημα του Σάββα Σταυρίδη, μετά από την απόκτηση του Άρη Βασιλειάδη και του Αποστόλη Γρηγοριάδη, πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του και τον αμυντικό Παναγιώτη Καλοπήτα.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον Ηρακλή Λάρδου στον οποίο αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν, με τους Μασαρενούς να τον προσεγγίζουν αποσπώντας την υπογραφή του, με τον Καλοπήτα να κάνει χθες και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σάββα Σταυρίδη.
Πάντως, η μετεγγραφική ενίσχυση των Μασαρενών δεν θα σταματήσει στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, καθώς στόχος του συλλόγου είναι να αποκτηθούν ακόμα δύο αθλητές, ένας μεσοεπιθετικός και ένας αμυντικός μέσος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» ο μεσοεπιθετικός έχει εντοπιστεί από τους ανθρώπους της ομάδας, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στην τελική ευθεία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής αυτές τις ημέρες βρίσκεται εκτός Ρόδου και με την επιστροφή του στο νησί μας θα γίνει το τελικό ραντεβού μαζί του, για να κλείσει η μετεγγραφή.
Όσον αφορά στον αμυντικό μέσο, ο Αστέρας εξετάζει την αγορά αναζητώντας ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, συνεχίστηκαν χθες στο γήπεδο Μασάρων, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα προπονηθούν και σήμερα, την Παρασκευή θα έχουν ρεπό και το Σάββατο θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τον Κλεόβουλο στο γήπεδο Μασάρων.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών του Αστέρα, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ