Την πρώτη της μετεγγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου, πραγματοποίησε η ομάδα της ΑΕΡΑ, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Αφαντενοί απέκτησαν τον 26χρονο αμυντικό μέσο Ανέστη Μπαράι που αγωνιζόταν στον Αστέρα Μικρομάνης στο πρωτάθλημα Μεσσηνίας, με τους «ερυθρόλευκους» να επισημοποιούν την μετεγγραφή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. , ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Μπαράι. Ο Ανέστης, είναι 26 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Α1 κατηγορία της Μεσσηνίας με τα χρώματα του Αστέρα Μικρομάνης. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία».
Το δελτίο του ποδοσφαιριστής έχει εκδοθεί και βρίσκεται στα χέρια των Αφαντενών, με τον Βαγγέλη Χοσάδα να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, ενόψει της σαββατιάτικης εντός έδρας εξ αναβολής αναμέτρησης της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου ( 14:45), καθώς ο Μπαράι ακολουθεί τις προπονήσεις του συλλόγου το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ