Το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Ροδινιού ο Γ.Σ. Διαγόρας σε μία λαμπρή εκδήλωση, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Οικοδεσπότης της γιορτής ήταν ο πρόεδρος του «Γηραιού» Κωνσταντίνος Στεφανίδης, ενώ την πίτα έκοψε ο πατέρας Νεκτάριος Πόκκιας, ο οποίος δώρισε στον «ιστορικό» πρόεδρο του συλλόγου Αντώνη Γεωργιάδη μια εικόνα, με τον τελευταίο να δηλώνει μεταξύ άλλων: « έμαθα πολλά από τον Διαγόρα. Τον τιμώ ακόμα και σήμερα».
Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Μαθιός που βρήκε το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα επίχρυσο μενταγιόν με το έμβλημα του συλλόγου.
Τιμήθηκαν, οι αθλητές και οι αθλήτριες της ποδηλασίας, που διακρίθηκαν σε Βαλκανικά, Πανελλήνια και τοπικά πρωταθλήματα. Τα τμήματα Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων του μπάσκετ, που κατέκτησαν τους αντίστοιχους τίτλους. Τα τμήματα Νεανίδων και Παγκορασίδων του βόλεϊ για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων τους. Το Παιδικό τμήμα του ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ δόθηκαν τιμητικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του στίβου.
Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στους Θεολόγο Τσιγάρο, Θεοδόση Κυπριώτη, Γιώργο Ξανθό, Παναγιώτη Μαρκουλή, όπως και στον Σύνδεσμο Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, στον Σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης, στον Σύλλογο κριτών καλαθοσφαίρισης και στον Σύνδεσμο διαιτητών πετοσφαίρισης του νομού.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κάλλιστος Διακογεωργίου, Μιχάλης Μπαριανάκης, Δημήτρης Τσοπανάκης και Νίκος Νικολής. Ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου, όπως και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννης Παππάς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρώην στέλεχος του βόλεϊ Σωτήρης Αρφαράς παρέδωσε στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Στεφανίδη μία φωτογραφία της ομάδας βόλεϊ που είχε ανέβει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ