Την Κάλυμνο και το Φαρμακονήσι σχεδιάζει να επισκεφτεί το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας «kalymnos-news.gr» για την επίσκεψη αυτή έχει ήδη ενημερωθεί ο Δήμαρχος Καλυμνίων Ιωάννης Γαλουζής, ενώ το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης δεν έχει γίνει γνωστό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και άλλα κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του Νομού.

Σημειώνεται ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένη στην Κάλυμνο η επίσκεψη μόνο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για μια επίσκεψη με ξεχωριστή σημασία, ιδιαίτερα μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων που αμφισβήτησαν την ελληνικότητα νησιών και βραχονησίδων του Αιγαίου.

 

  • bountytracker

    !!! μα δεν πηγε στο ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ!!! γιατι το κρυβεται??/ στην ψεριμο πηγε!! γιατι το φαρμακονησι ηταν περικυκλωμενο απο τουρκους και ο τσιπρας με τον καμμενο φοβηθηκαν!! και εσεις την ειδηση αυτη την θαψατε!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ