Την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο, με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο, συνεχίζουν οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος.
Το χθεσινό πρόγραμμα διεξήχθη στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Σάββα Ορφανίδη να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής.
Η σημερινή προπόνηση των «ελαφιών» θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου. Ο έμπειρος τεχνικός επέλεξε το συγκεκριμένο γήπεδο που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, παρόμοιο με του γηπέδου του Αγίου Ιερόθεου, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να συνηθίσουν στις ανάγκες του.
Στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου αναμένεται να διεξαχθεί και η προπόνηση της Παρασκευής, ενώ αυτή της Πέμπτης στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με την αποστολή να αναχωρεί το πρωί της Κυριακής για την Αθήνα.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις των «ελαφιών», αφού ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται από τον Ορφανίδη είναι ο Χρήστος Αμανατίδης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στο πέλμα.
Όσον αφορά τον Γιάννη Στεφανίδη, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα εκδοθεί το δελτίο του και θα είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού ενόψει Αγίου Ιερόθεου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ